Premijer danas u Baru: Polaganje kamena temeljca za Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju
Milojko Spajić

Premijer danas u Baru: Polaganje kamena temeljca za Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju

Predsjednik Vlade Milojko Spajić posjetiće danas (srijeda, 29. novembar) opštinu Bar gdje će sa predsjednikom Opštine Dušanom Raičevićem položiti kamen temeljac za izgradnju Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju.

Kako je saopšteno je Spajićevog kabineta, polaganje kamena temeljca planirano je za 13h na lokaciji u neposrednoj blizini OŠ „Meksiko“.

Nakon polaganja kamena temeljca, u zgradi Opštine Bar, u 13.30h biće organizovan i radni sastanak predsjednika Vlade sa lokalnim rukovodstvom po čijem završetku su planirane izjave za medije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.