Osumnjičeni za ubistvo i pljačku Pošte u Nikšiću izručen Crnoj Gori

Osumnjičeni za ubistvo i pljačku Pošte u Nikšiću izručen Crnoj Gori

Nemanja Miljković (38) iz Banjaluke, osumnjičen da je učestvovao u ubistvu radnika firme za obezbjeđenje Ljubiše Mrdaka 2021. godine u Nikšiću, izručen je danas Crnoj Gori.

Miljkoviću je u Višem sudu određen protvor do dalje odluke suda jer je u tom predmetu podignuta optužnica.

On je izručen iz Beograda po potjernici Interpola Podgorica.

Miljković koji je uhapšen 17. juna prošle godine u Beogradu, promijenio je prezime u Kaurin, a tokom istrage je utvrđeno da ima i drugi identitet.

Iz Uprave policije saopšteno je da je realizovana ekstradicija iz Republike Srbije u Crnu Goru lica N.M. državljanina Republike Srbije i Bosne i Hercegovine.

"Crna Gora ovo lice potražuje radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega pred Višim sudom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo, koje je izvršeno od strane više maskiranih počinilaca 20. oktobra 2021. godine u Nikšiću, a kojom prilikom je na radnom mjestu smrtno stradao radnik firme fizičkog obezbjeđenja, 'Security Guard Montenegro' Lj.M.", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.