Nikšićanin pijan izazvao udes pa pobjegao, zaradio 15 dana zatvora
Ilustracija

Određena novčana kazna u iznosu od 210 eura

Nikšićanin pijan izazvao udes pa pobjegao, zaradio 15 dana zatvora

Nikšićanin Z. M. (1976) će provesti 15 dana u zatvoru i platiti kaznu u iznosu od 210 eura zbog vožnje pod dejstvom alkohola i izazivanja saobraćajne nezgode - presuda je sudije Suda za prekršaje u Budvi Marka Đukanovića.

Z. M. iz Nikšića je 17. januara alkotestiranjem registrovano 2,6 promila (g/kg) alkohola u krvi, tokom vožnje na lokalnom putu u naselju Lazi, gdje je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

On je, kako je naveo sudija Đukanović, nakon izazivanja saobraćajne nezgode napustio mjesto sudara.

"Uz kaznu su mu izrečeni i zaštitni bodovi, kao i zabrana upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju", istakao je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.