Muškarci sa ovom krvnim grupom češće
ilustracija

Muškarci sa ovom krvnim grupom češće "omanu" u krevetu

Naučnici sa Univerziteta Ordu u Turskoj otkrili su ne tako dobre vijesti za neke muškarce. Tvrde da od krvne grupie zavisi kakva im je potencija.

Po njihovom istraživanju, muškarci s krvim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da "zakažu u krevetu" odnosno da pate od erektilne disfunkcije u nekom periodu svojeg života. 

Po tome ispada da su oni s grupom 0 pravi srećnici jer su kod njih najmanje šanse da će ostaviti ženu razočaranu nakon seksa.

Poređenja radi, od muškaraca obuhvaćenih istraživanjem, 42 posto onih koji imaju krvnu grupu A imalo je problema i tek 16 posto njih s grupom 0. 

Naučnici kažu kako im nije jasno na koji način bi krvna grupa mogla uticati na potenciju.

Jedno istraživanje je pokazalo kako oko 40 posto muškaraca ima neki oblik erektilne disfunkcije. Među ispitanicima s tim problemom, njih 30 posto je priznalo kako uzimaju lijekove poput Viagre, ali da koristi nema, piše Daily Mail.

Najbolji ljubavnici

Postoji još istraživanja po kojima su muškarci s krvnom grupom 0 najbolji ljubavnici na svijetu. Oni naprosto uživaju u seksu i u stanju su polako voditi ljubav satima. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.