Pljevlja: Carinik lopov, Radoje Rondović zvani Rade Vijagra, ojadio putnike na GP Metaljka
Radoje Rondović

Tužilaštvu priloženi nepobitni dokazi protiv carinika zbog krađe, pored ostalog, i tableta za potenciju

Pljevlja: Carinik lopov, Radoje Rondović zvani Rade Vijagra, ojadio putnike na GP Metaljka

Tužilaštvu u Bijelom Polju i Upravi carina u Podgorici pored izjava oštećenog M.B., dostavljeni su nepobitni materijalni dokazi, fiskalni računi i fotografije koje teško optužuju carinika Rondovića i nesumnjivo dokazuju da je teško zloupotrijebio službeni položaj i ukaljao ugled uniforme, drugih časnih carinika i institucije kojoj pripada, na način što je pokrao više ličnih stvari od putnika koji je bio u tranzitu kroz Crnu Goru.

To kako saznajemo cariniku Rondoviću i nije prvi put a o ovom nemilom događaju je Kodex već pisao. 

Da podsjetimo,  dana 01.07.2018.godine u 13 časova putnik M.B. je u tranzitu naišao na carinski prelaz Metaljka u Pljevljima, kada ga je zaustavio carinik Rondović i pregledom ličnih stvari uvidio da se u prtljagu među ličnim stvarima nalaze i tablete za seksualnu potenciju "Cijalis", koje su cariniku posebno privukle pažnju, pa se zato Rondović obratio putniku M.B. i zatražio da mu "pokloni" dvije paklice tableta za seksualnu potenciju "Cijalis", jer mu trebaju za strika, koji već godinama ima probleme sa potencijom. M.B. je stekao utisak da tablete za potenciju trebaju lično cariniku Rondoviću, i odbija da  mu "pokloni" tablete "Cijalis", nakon čega Rondović počinje da se ponaša bahato i da ga maltretira, na način što mu naređuje da izvadi sve stvari iz auta i poređa ih na trotoar, i tako ga drži da stoji na ulici tri do četiri sata.

treca

Granični prelaz Metaljka: Lične stvari putnika M.B. na ulici

Za to vrijeme carinik je obavijestio Tužioca i naveo mu koje sve lične stvari sportista M.B. posjeduje kod sebe. Kada je Tužilac obavijestio carinika Rondovića da tu nema nikakavog krivičnog djela, carinik  Rondović mu zatim oduzima lične stvari, kao što su kreme za sunčanje, ulje, vitamini, minerali,kolagen, probiotik, omega 3,  tablete "Cijalis" i druge suplemente koje koristi svaki sportista, a koje se mogu kupiti u slobodnoj prodaji u svakoj prodavnici zdrave hrane. Za to nije izdao potvrdu o oduzetim stvarima, već je sačinio falsifikovanu tek nekoliko dana kasnije, kada je B.M. angažovao advokata. Iz, dakle naknadno falsifikovane potvrde, koju nije potpisao M.B., i dostavljenih fotografija sa carinskog prelaza Metaljka se da zaključiti da je carinik Rondović ukrao tri kutije "Cijalis" tableta za potenciju, ulje ćurekota, sapune, kolagen, probiotike i druge lične stvari.

 

ova1

Na fotografiji se jasno vidi da je bilo 8 pakovanja tableta "Cijalis" , a carinik Rondović je u falsifikovanoj potvrdi prijavio 5 pakovanja tableta, dok je 3 pakovanja carinik Rondović ukrao i zadržao za sebe, ne prijavljujući uopšte Upravi carina da su postojala

Rondović je u svom pljačkaškom pohodu čak oduzeo i kreme za sunčanje, kreme protiv bora za područje oko očiju, sprej za sunčanje, jestivo ulje za koje je putnik M.B. posjedovao validan račun, ali sve lične stvari sa računa nijesu sadržane u falsifikovanoj potvrdi koju je carinik Rondović naknadno sam sačinio bez potpisa M.B.

 

prva

Putnik M.B. je posjedovao validan račun za oduzete lične stvari

Carinik Rondović osim što je pokrao lične stvari putniku M.B. u vrijednosti od 2000 eura mu je na prevaru uzeo na ruke  200 eura, navodno za prekršaj.

5b48abc8a1e848bb98a33a780a0a0a67IMG9a8edab9fdd0511487d335b7fe3df4a5VpreviewOrg

Rondović novac pokraden od putnika sa graničnog prelaza troši na skup život

Kako nezvanično saznajemo, Radoje Rondović zvani Rade Vijagra je u Pljevljima poznat i po tom što javno u svojoj kafani doo "Rondović"  psuje Crnogorsku državu i po tom što cijepa Crnogorske zastave i slike Mila Đukanovića, a sa druge strane je uhljebljen u državne institucije koje toliko mrzi i kojima nanosi veliku štetu, između ostalog i na način opisan u tekstu. 

IMGe5dea2a9a9b98de7fc0d3f630f5c426bV

Brendirana košulja carinika Rondović košta koliko i prosječna crnogorska plata

Takođe je poznat kao neko ko konzumira vijagru za doručak, ručak i večeru, zato je i dobio nadimak Rade vijagra a prepoznatljiv je po tome što na graničnom prelazu Metaljka pravi sačekuše putnicima od kojih otima i uzima im na prevaru lične stavri, koje zatim prodaje na crno u svojoj kafani doo "Rondović"  i šanerima a oduzete parfeme poklanja svojim ljubavnicama.

Portalu Kodex se obratilo više putnika koji su na graničnom prelazu Metaljka imali slične probleme sa carinikom Rondovićem, o čemu ćemo naknadno pisati u jednom od narednih članaka..

Komentari

Komentara: (7)

Dabre,stizu Kobre,ko bre,da br

27. 07. 2018 - 23:23

Koliko je ovaj covjek jadan ,da zbog ovog psihicki terorise , drzi i maltretira covjeka 4 sata na granici da mu uz tonizbaci stvari na ulicu ! Impotentni Radoje , koji se u nedostatku.muskosti krije iza uniforme sa crnogorskim grbom ,e lopuzo bijedna sex ce te posla i slobode kostat ! Podrzavam to da ga osude ali ne na 5 nego na 10 godina za primjer drugim koji maltretiraju ,pljackaju putnike na granicnim prelazima !
Charuga

27. 07. 2018 - 22:38

E rondovicu sada ces u spuz..tamo ti vijagra i cijalis nece trebati nego ponesi koju kremu vazalina da namazes pr*no,treba izdrzati i namiriti one nabildane pleconje iz niksica ;)
Charuga

27. 07. 2018 - 22:20

Gnjida impotentna ! Koliko se to osililo da ovako otima i pljacka,ima li koja sluzba u drzavi da prati carinike na granici,sprecava ih da kradu i prave klanove na granicnim orelazima koji pidkradaju i otimaju licne stvari ?? Pod hitno ga uhapsiti za primjer drugim lopovima,osuditi na 5 godina robije !
Dabre,stizu Kobre,ko bre,da br

27. 07. 2018 - 23:27

Rade Stoko jedna primitivna,gledaj mu ti ove seljacke njuske,radi na metaljci a nosi polo larph lauren kosulju od 250 eura ? Sigurno je nije kupio od plate ! Sogurno je i njegov sef sa carine koji ga je uposlio u talu sa njim u ovoj i drugim.kradjama,cim se ovaj siledzija ovako bagato ponasa ! Obojicu smojeniti sa posla a ovog lopova u ostrazni zatvor poslati !
Charuga

27. 07. 2018 - 22:24

A za ovo sto psuje crnu goru i cijepa crnogorske zastave ga treba posebno kazniti ! Kako mogu takve osobe da rade u drzavnoj sluzbi i primaju plate a cijepaju drzavne zastave i mrze drzavu,rade sve da crne gore ne bude ? Treba smijeniti sa posla i onog ko ovakvog nesoja uposli u drzavnu firmu !
Charuga

27. 07. 2018 - 22:36

Kakva je to fukara,da uzima putniku kreme za suncanje,kreme za oko oci,za koje ima racun..mora da je rondovic planirao da ide na more pa da se rdja posluzi ! E prnuo su i cabar radoje rondovicu,ove slike,dokazi te unistise,spasa ti nema !
Charuga

27. 07. 2018 - 22:31

Rade vijagra, ove pokradene tablete za potenciju ,sigurno na zenu trosio nije ! Kako se prica okolo,napada ovaj matori pedofil i perverznjak one curice iz PV zenskog fudbalskog kluba Breznica,koje mami na svoje seljacke fore u svoju kafanu DOO Rondovic,i tamo ih spopada.Policija da ispita i ove navode jer ima vec par djevojcica koje su se zalile na to da ih Rade Vijagra secualno uznemirava !
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.