MPNI: Nove prostorije na raspolaganju učenicima OŠ
Foto: Iva Mandić

MPNI: Nove prostorije na raspolaganju učenicima OŠ "Štampar Makarije" najkasnije početkom drugog polugodišta

Radovi na adaptaciji prostora preko puta OŠ "Štampar Makarije" u Podgorici počeće naredne sedmice, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

- Nove prostorije će biti na raspolaganju učenicima ove škole najkasnije od početka drugog polugodišta, čime će školski objekat biti rasterećen u smislu višegodišnjeg nedostatka prostorija. Na ovaj način škola će dobiti devet novih učionica sa toaletima i svim potrebnim sadržajima", navodi se u saopštenju. Vrijednost radova je 270.000 eura bez opremanja, dok će i tender za opremanje biti uskoro raspisan - kazali su iz MPNI.

Ministarstvo je zahvalilo Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalnog dijaloga koje im je, kako navode, ustupilo pomenuti prostor kako bi riješili problemi JU OŠ ,,Štampar Makarije” koja je jedna od najopterećenijih u gradu.

- Takođe, zahvaljujemo i kolegama iz Ministarstva unutrašnjih poslova koji su do sada koristili dio prostorija i koji su u prethodnom periodu učinili velike napore kako bi obezbijedili alternativne prostorije za svoje zaposlene i opremu koja se nalazila u ovom prostoru - zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.