Samardžić: Krapović obmanjuje javnost, nije tačno da se brodovi nabavljaju međudržavnim sporazumom
- DRAGAN SAMARDžIć (SCREENSHOT YOUTUBE)

Samardžić: Krapović obmanjuje javnost, nije tačno da se brodovi nabavljaju međudržavnim sporazumom

Admiral Dragan Samardžić oglasio se na društvenoj mreži X, povodom izjave Ministra odbrane Crne Gore Dragana Krapovića da je međudržavnim sporazumom sproveden postupak nabavke patrolnih brodova.

Krapović je u intervjuu za Pobjedu izjavio da je sproveden postupak nabavke putem međudržavnog sporazuma sa Republikom Francuskom, "sve u skladu sa zakonskom procedurom".
- Ministar nastavlja da obmanjuje javnost. Nije tačno da se brodovi nabavljaju međudržavnim sporazumom. Međudržavni je, sporazum/ugovor o konkretnoj nabavci koji zaključe dvije Vlade (G2G). MO zaključuje Komercijalni ugovor direktno sa Kership, bez tendera- suprotno Crnoj Gori i EU regulativi - rekao je Samardžić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.