Savjet RTCG danas o direktoru

Savjet RTCG danas o direktoru

43. Redovna sjednica Savjeta RTCG-a na kojoj će se obaviti izbor novog generalnog direktora održaće se danas sa početkom u 11 časova.

Komisija za pregled prijava podnesenih po osnovu javnog konkursa za izbor generalnog direktora RTCG je utvrdila listu kandidata prijavljenih za izbor generalnog direktora Radio televizije Crne Gore a kandidati su Časlav Vujotić, Snežana Burzan, Boris Raonić, Slaven Knezović, Andrijana Kadija, Žarko Božović, Sabrija Vulić, Vladimir Maraš i Srđan Čović.

Raonić, koji nakon biranja u dva mandata trenutno obavlja funkciju v.d. generalnog direktora, ponovo se prijavio na konkurs, uprkos činjenici da zakon ne dopušta da ista osoba više od dva puta pokriva tu poziciju.

Na to je uoči današnje sjednice ukazalo sedmoro kandidata za generalnog direktora RTCG-a koji su pisali Savjetu Javnog servisa uz upozorenje da novi zakon ne dozvoljava treći izbor.

Izvor:Antena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.