Ujedinjena Crna Gora nastupiće u okviru koalicije Za budućnost Podgorice

Ujedinjena Crna Gora nastupiće u okviru koalicije Za budućnost Podgorice

Ujedinjena Crna Gora na predstojećim izborima u Podgorici biće dio koalicije Za budućnost Podgorice.

- Nakon nekoliko sastanaka na nivou predsjednika stranaka, i potom na osnovu konsultacija sa članovima Gradskog odbora, rukovodstvo Odbora Glavnog grada predložiće zajednički nastup Ujedinjene sa članicama koalicije Za budućnost Podgorice.

Naš odbor je ranije informisan i prihvatio je odluku da nosilac liste bude dr Jelena Borovinić Bojović. Dogovor je postignut jer je naša stranka imala u vidu raniji zajednički nastup u okviru koalicije ZBCG, 30. avgusta 2020. godine, ali i sličnost ondašnjeg i današnjeg izazova.

Onda smo se borili za istorijsku pobjedu nad bivšim režimom koji je prijetio građanskom miru i međunacionalnim odnosima, a danas moramo brinuti o političkoj odbrani Podgorice od onih koji imaju skrivene i neskrivene namjere da nam u ovom ili onom obliku vrate stari režim kao "novu" izvršnu vlast u Glavni grad - saopštio je predsjednik Odbora Glavnog grada Ujedinjene Crne Gore Branko Kovačević. 

Kako kaže, kao i uvijek Ujedinjena Crna Gora je dužna da odgovori i ovog puta kroz političko zajedništvo sa svima koji ne pristaju na "farbanje" i prepakovanja starih kadrova, odnosno, na njihovo novo ustoličenje nakon manje od dvije godine.

- Opasnost je realna i ozbiljna pa je i naša odgovornost adekvatna - naveo je Kovačević. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.