URA: Spajić pogubio konce, optužio svoje drugove da su kriminalci
Građanski pokret URA

URA: Spajić pogubio konce, optužio svoje drugove da su kriminalci

"Današnjim izjavama premijer Milojko Spajić nastavio je sa komičnim nastupima koje su u krajnjoj suprotnosti sa istinom", istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući navode premijera Milojka Spajića na današnjoj press konferenciji.

Iz URE dodaju da je Spajić danas pokušavao ubijediti javnost da su ga na njegovo bahato putovanje u Sen Trope fotografisale organizovane kriminalne grupe, iako su se svi građani uvjerili u to da su fotografije i snimke bahaćenja sa dnevnih žurki u Sen Tropeu objavili prijatelji sa kojima je putovao i sve to podijelili na društvene mreže.

"Spajić je pogubio konce, nastavio da iznosi neistine, manipuliše i istovremeno zasmijava javnost. Tako je u moru svojih obećanja danas naveo i da će građani u narednim godinama od Podgorice do Beograda putovati za 3 sata, a do Prištine za čak 90 minuta, što je zasmijalo svakog ko racionalno razmišlja. Istini za volju Spajić ovoga puta nije saopštio kada će ispuniti ta data obećanja i koliko će ona koštati", ističu iz Pokreta URA.

Iz URE navode da je Spajić, usljed nemogućnosti da isprati rezultate u ekonomiji, danas još jednom dokazao svoju opsesiju 43. Vladom Dritana Abazovića, neodgovorno pravdajući inflaciju i previsoke cijene osnovnih životnih namirnica, nemajući osjećaja za obične građane.

"Pozivamo Spajića da, poput svog poslanika Čarapića što više izlazi u javnost. To je najbolji način da sebi sroza i ovo malo podrške što mu je ostalo, baš kao i autoritet, kojeg odavno više nema", zaključuju iz Građanskog pokreta URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.