Radovanić: Bilo bi dobro da podnesete ostakve kako ne bi opterećivali naš EU put

Radovanić: Bilo bi dobro da podnesete ostakve kako ne bi opterećivali naš EU put

Zabrana ulaska u Republiku Hrvatsku, zemlju članicu Evropske unije (EU), predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću, potpredsjedniku Vlade Aleksi Bečiću, koji je do prije par dana bio zadužen za vanjsku politiku, kao i Milanu Kneževiću, poslaniku i predsjedniku DNP-a, jasan je signal da ova politička garnitura ne može uvesti Crnu Goru u EU - saopštio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

“Premijer Milojko Spajić i predsjednik Skupštine Andrija Mandić su u potpunosti ugrozili evropski put Crne Gore i doživjeli fijasko na spoljnopolitičkom planu. Pogubna politika parlamentarne većine i vlade su definitivno pokvarili dobrosusjedske odnose, nešto po čemu je Crna Gora bila prepoznata, pa smo došli na korak od potpunog prekida diplomatskih odnosa sa državom članicom EU”, naveo je još Radovanić.

“Imajući u vidu “Frankenštajn” vladu sa više resora nego što ima stolica u zgradi vlade, ostaje jedino nejasno da vidimo ko će od raznih ministara i potpredsjednika zapravo odgovoriti Republici Hrvatskoj. Bilo bi dobro da podnesete ostakve kako ne bi opterećivali naš EU put”, zaključio je Radovanić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.