Vjetar i na sjeveru i na jugu, za vikend prestaje

Vjetar i na sjeveru i na jugu, za vikend prestaje

Sjeverni vjetar danas će duvati i na jugu i na sjeveru zemlje. Na sjeveru umjereno oblačno sa sunčanim intervalima do 28 stepeni, na jugu uglavnom sunčano do 35 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz umjeren do jak sjeverni vjetar. Temperatura do 28 stepeni.

Na jugu pretežno sunčano. Vjetar umjeren do jak sjeverni. Temperatura do 35 stepeni.
More umjereno talasasto. Vjetar sjeverni, umjeren do jak. Temperatura mora 24 stepena, UV indeks oko 8 UV jedinica.

Narednih dana na sjeveru - u petak promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, a u subotu pretežno sunčano i toplije. Sjeverni vjetar u subotu će oslabiti i prestati.

Na jugu sunčano ili pretežno sunčano. Sjeverni vjetar postepeno slabi. U subotu 2 do 3 stepena toplije vrijeme.

Prognoza za Evropu:

U većem dijelu Evrope danas promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i suvo. Kiša će mjestimično biti u Skandinaviji, na britanskim ostrvima, i naročito u istočnim i sjeveroistočnim predjelima. I dalje je najtoplije na Pirinejima i Mediteranu dok će britanska ostrva zahvatiti hladnija vazdušna masa s Atlantika. Najviša dnevna temperatura u glavnim gradovima od 20 stepeni u Londonu do 40 u Madridu.

Prognoza za Balkan:

Na Balkanu više sunčanih perioda i suvog vremena. Kiša na jugu, a posebno u pojasu oko Crnog mora. Biće prijatno toplo, jedino duž morskih obala temperatura malo viša.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.