Došljak: Klima uređaji ne rade u Opštini Tivat već skoro 20 dana, uvedeno skraćeno radno vrijeme do 13 sati

Došljak: Klima uređaji ne rade u Opštini Tivat već skoro 20 dana, uvedeno skraćeno radno vrijeme do 13 sati

Građanke i građani Tivta su veoma dobro upoznati sa tropskim vrućinama i preko 40 stepeni, koje su nas zahvatile u toku tekućeg jula mjeseca. Na ovakvim temperaturama je prosto nemoguće normalno funkcionisanje bez rada klima uređaja, čak i tokom cijelog dana, Nikola Došljak, potpredsjednik OO DPS Tivat i šef odborničkog kluba DPS-LP u SO Tivat.

S obzirom na to da klima uređaji ne rade u Opštini Tivat već skoro 20 dana (tačnije od 8. jula), ističe može se samo zamisliti kako radnici ove institucije funkcionišu, tj. u kako nehumanim uslovima obavljaju svoje svakodnevne radne obaveze.

“Ovakva situacija je primorala nadležne da uvedu skraćeno radno vrijeme do 13 sati. Između ostalog, i zadnja sjednica Skupštine opštine Tivat je upravo zbog ovog problema održana 17. jula u prostorijama Centra za kulturu, umjesto u skupštinskoj sali Opštine Tivat. Ovaj problem nije od juče, već se dešava i ponavlja nekoliko godina unazad. Nadam se iskreno da će se ovaj problem riješiti što prije, kako se ne bi desilo da zaposleni u opštini Tivat, i naravno stranke ove institucije, dočekaju i zimsku sezonu grijanja, sa sličnim problemom”, navodi Došljak.

Dežurni krivac kako za ovaj problem, dodaje, tako vjerovatno i za ovolike ljetnje temperature, učestale višesatne restrikcije struje, ogromne gužve u saobraćaju, pa čak i eventualno nevrijeme ako nas uhvati, je ko drugi nego DPS (Demokratska partija socijalista).

“To nam više nije ništa novo, s obzirom da ovu floskulu i konstantnu retoriku kako je DPS za sve kriv, slušamo već punih 4 godine, iako naša partija nije konstituent vlasti na lokalnom nivou.
Kada neki problem u životu ne umiješ sam da riješiš i završiš, najlakši je izgovor u drugome tražiti krivca”, poručio je Došljak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.