Budva: Uhapšen državljanin Srbije zbog 12 krađa na plažama
Ilustracija

Budva: Uhapšen državljanin Srbije zbog 12 krađa na plažama

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva uhapsili su osobu osumnjičenu za krađu u produženom trajanju, navodi se u saopštenju Uprave policije.

“Uhapšen je B.N. (47) iz Republike Srbije koji je identifikovan od strane policijskih službenika kao izvršilac navedenog djela. On je, kako se sumnja, u periodu od 19. do 23. jula na plažama u Budvi izvršio ukupno 12 krađa na štetu 15 osoba – domaćih i stranih turista, kojom prilikom je otuđio mobilne telefone i novac. Policijski sluzbenici su uspjeli da pronađu određeni dio otuđenih stvari koje su vraćene vlasnicima.”, navodi se u saopštenju UP.

B.N. će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Kotoru na dalju nadležnost i postupanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.