Policija o tuči na Maloj plaži: Ispitujemo oklonosti i radimo na identifikaciji učesnika

Policija o tuči na Maloj plaži: Ispitujemo oklonosti i radimo na identifikaciji učesnika

Uprava policije oglasila se povodom tuče koja se za vikend dogodila na Maloj plaži u Ulcinju. Iz policije su kazali da postupaju u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i rade na identifikaciji učesnika u pomenutom sukobu.

“Naime, dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj prijavljeno je 21. jula oko 00.30 časova da je na Maloj plaži, ispred jednog ugostiteljskog objekta, došlo do fizičkog sukoba više lica”, kazali su iz policije.

Navode da su na licu mjesta zatečene su dvije osobe sa povredama, strani državljani, koji su upućeni na ukazivanje ljekarske pomoći. Jednom od ova dvije osobe konstatovana je teška tjelesna povreda.

“Policija je sa događajem upoznala tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, te preduzimajući dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, u svojstvu građana prikupila obavještenja od više osoba, kao i za sada, od jednog policijskog službenika”, navode iz policije.

U koordinaciji i saradnji sa nadležnim tužiocem, u fazi izviđaja se preduzimaju procesne mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica ovoga događaja, gdje će postupajući tužilac nakon analiza i ocjene formiranih spisa predmeta, pribavljene medicinske dokumentacije izvršiti pravnu kvalifikaciju izvršenog krivičnog djela.

“Službenici Uprave policije preduzimaju neophodne mjere i radnje u cilju identifikacije izvršilaca ovog krivičnog djela i procesuiranja istih nadležnom državnom tužilaštvu”, kazali su iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.