Ibrahimović: Crna Gora ne bi danas bila nezavisna da nije Bošnjačke stranke

Ibrahimović: Crna Gora ne bi danas bila nezavisna da nije Bošnjačke stranke

Da li bi danas Crna Gora bila nezavisna da nije BS?

U toku je sjednica Skupštine Crne Gore na kojoj bi poslanici trebalo da izglasaju rekonstrukciju Vlade, u koju ulaze Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Bošnjačka stranka.

-Kad su bili parlamentarni izbori rekao sam da živimo i radimo da u Crnoj Gori budu ravnopravni i Anđela i Mirsada. Građani su nam na to odgovorili tako što smo ostvarili najbolji rezultat. Jedina smo partija u ovom parlamentu da više od 12 godina izlazi samostalno i ostvaruje rezultat. To je kontinuitet. Radili smo mnoge dobre stvari, glasali za Ustav, NATO, obnovili nezavisnost. I neko da ima upit prema politici Bošnjačke stranke? Vrlo hrabro. Da li bi danas Crna Gora bila nezavisna da nije BS? Ne - naglasio je on.

Izvor:DAN

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.