Snimak mačka kako žali za psom koji je uginuo rasplakao mnoge: Ne mogu ni zamisliti koliko je usamljen
Screenshot: Instagram

Snimak mačka kako žali za psom koji je uginuo rasplakao mnoge: Ne mogu ni zamisliti koliko je usamljen

Dirljivi trenutak u kojem mačak žali za svojim prijateljem psom koji je uginuo rasplakala je mnoge korisnike društvenih mreža.

Naime, mačak je gledao u fotografiju psa koja visi na zidu pa se popeo na zadnje šape kako bi pomilovao njegovo uho. Zatim je objavljen snimak na kojem je to isto radio svoj prijatelju dok je bio živ.

Snimak je dosad na Instagramu pogledan više od 600.000 puta i ima više od 50.000 lajkova.

"Ne mogu ni zamisliti koliko je ovaj mačak sada usamljen", "Rasplakala sam se na putu do škole gledajući ovaj snimak", "Nemoj mi ovo raditi. Ja sam odrastao čovjek, a plačem kao beba nakon ovog videa", neki su od komentara.

Iako postoji uvreženo mišljenje da su mačke i psi veliki neprijatelji, to ipak nije tačno. Oni se itekako mogu slagati ako odrastaju zajedno.

Takođe se mogu sprijateljiti i u odrasloj dobi. Vlasnici ovo mogu postići uz nekoliko jednostavnih trikova: postepenom interakcijom, nagrađivanjem za dobro ponašanje jedno prema drugom i slično.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.