PES: Milatović dok je bio u PES-u zalagao se za ulazak BS-a i ZBCG-a

PES: Milatović dok je bio u PES-u zalagao se za ulazak BS-a i ZBCG-a

Dok je zvanično bio u PES-u, Milatović se zalagao da Vlada bude inkluzivna i iskazivao žaljenje što u Vladi ne participira Bošnjačka stranka.

- Podsjećamo Milatovića, prije nego nastavi da morališe na izjavu koju je dao 17. oktobra prošle godine. Tada je kao funkcioner PES-a rekao da žali što je Vlada manjinska i da nije dobro što Bošnjačka stranka nije dio izvršne vlasti - podsjećaju iz PES-a. 

Kako ističu, koliko je predsjednik države licemjeran najbolje se može potvrditi i provjerom ove izjave.

- Nakon što se odrekao partije koju je iskoristio za svoju fotelju, zatim programa Evropa Sad 1 i 2, Milatović se sada odriče i onoga što je zastupao do prije par mjeseci.  Kontinuirana saradnja sa sadašnjom opozicijom, opstrukcije koju vrši na svakom koraku, ukazuju da se na kraju Milatović odrekao i onih koji su ga podržali na predsjedničkim izborima.  Da ovaj zaokret nije slučajan najbolje će potvrditi i saradnja koju je dogovorio sa DPS-om u Glavnom gradu.  Ti eventualni izbori će pokazati koliko predsjednik države ima legitimitet i koliko mu je ostalo od 222 hiljade građana - saopštili su iz PES-a. 

Zaključuju da će biti jasno da li su Crnoj Gori neophodni vanredni predsjednički izbori, na kojima će Milatović vjerovatno predstavljati nove saveznike iz opozicije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.