Šahmanović: Nijesmo se vodili resorima i brojem ruku koje ćemo dobiti u Vladi

Šahmanović: Nijesmo se vodili resorima i brojem ruku koje ćemo dobiti u Vladi

Član predsjedništva Bošnjačke stranke Admir Šahmanović prokomentarisao je ulazak te partije u Vladu Milojka Spajića.

On je kazao da se nijesu vodili resorima i broju ruku koje će dobiti u Vladi.

“Isključivo smo se vodili našim programom i principima. Odlučili smo da otpočnemo saradnju sa Pokretom Evropa sad i još jednom smo pokazali povjerenje našem lideru Ervinu Ibrahimoviću. Baziramo se na našem programu i želimo da budemo zalog multikonfesionalne Crne Gore. Osim toga, mi imamo veliku odgovornost prema našem bošnjačkom narodu”, poručio je on.

Upitan da prokomentariše navode da je BS skrenuo od svojih programa i principa, Šahmanović je kazao da su u pitanju neosnovane tvrdnje.

“Sve je to u sferi populizma. Nijedna naša odluka nije išla u suprotnosti interesa Crne Gore “, zaključio je Šahmanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.