PES: Milatović kad nije uspio na državnom, odlučio se da na lokalnom nivou sa DPS-om sruši vlast u Podgorici

PES: Milatović kad nije uspio na državnom, odlučio se da na lokalnom nivou sa DPS-om sruši vlast u Podgorici

Ono na šta je Pokret Evropa sa (PES) ukazivao duže vrijeme, pogotovo nakon potpisivanja memoranduma Pokreta za Podgoricu, URA-e i Pokreta za promjene konačno se formalizovalo danas u Podgorici. Odbornici Milatovića će zajedno sa DPS-om, nakon godinu dana promjene vlasti, srušiti vlast u Glavnom gradu. Milatović kad nije uspio na državnom, odlučio se da na lokalnom nivou sa DPS-om sruši vlast u Podgorici, kazali su iz PES-a.

"Iako su pregovori sa većinom samo bili izgovor, želeći da se odgovornost prebaci na PES koji je prihvatio sve zahtjeve, danas je svima jasno da su se odbornici Pokreta za Podgoricu mnogo lakše dogovorili sa DPS-om da podrže inicijativu SDP, SD, LP u vezi skraćenja mandata", kazali su iz PES-a.

Tvrde da se nakon najave realizacije programa Evropa sad 2, opoziciji žuri da izađe na izbore prije same primjene, kako bi i dalje insistirali na neistinama i propagandom da od povećanja plata nema ništa.

"Građani moraju znati da je ovo samo pokušaj opozicije da preko Podgorice zaustave svoju dalju političku marginalizaciju, koja je neminovna. U pomoć onima koji će ostati ubjedljiva opozicija na državnom nivou prvi je potrčao predsjednik države i njegovi odbornici, koji su glasove dobili na potpuno drugačijoj platformi, a onda ih po modelu Džakovića i Draga Đurovića stavili na raspolaganju DPS-u. Međutim, građanima je danas sve jasnije, a ubrzo će biti i onima koji su pomislili da su građani Glavnog grada zaboravili ko je i na koji način upravljao Podgoricom više od trideset godina", zaključili su iz PES-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.