Ulcinj: Dvoje povrijeđenih, više osoba brutalno tuklo muškarca na ulici

Ulcinj: Dvoje povrijeđenih, više osoba brutalno tuklo muškarca na ulici

Izvor blizak istrazi, kazao je da policija preuzima zakonom predviđene mjere i radnje, da je o svemu upoznat osnovni tužilac ali da djelo još uvijek nije kvalifikovano

Dvije osobe su povrijeđene, od kojih jedna teže, u grupnoj tuči koja se dogodila rano jutros ispred lokala kod Starog grada u Ulcinju, saznaju Vijesti nezvanično.

Izvor blizak istrazi, kazao je da policija preuzima zakonom predviđene mjere i radnje, da je o svemu upoznat osnovni tužilac ali da djelo još uvijek nije kvalifikovano.

"Rad po predmetu je u toku. Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti", kazao je naš sagovornik.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se da je ispred jednog lokala na krcatom Pristanu, u jednom trenutku nastao haos gdje nekoliko za sad neidentifikovanih osoba brutalno tuku muškarca na ulici koga su prethodno udarcima oborili.

Prema nezvaničnim informacijama, u tuči su učestvovali i pripadnici obezbjeđenje jednog lokala.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.