Budva: Policija u dva lokala zatekla maloljetnike da piju alkohol
Shutterstock

Budva: Policija u dva lokala zatekla maloljetnike da piju alkohol

Budvanska policija sinoć je u okviru akcije "Mladost" u saradnji sa turističkom inspekcijom u dva ugostiteljska lokala zatekla šest maloljetnika da konzumiraju alkohol.

Kako je "Vijestima" rečeno budvanska policija u poslednje vrijeme je imala učestale prijave da se u ranim jutarnjim časovima maloljetnici javljaju u Hitnu pomoć zbog prepijanja alkoholom.

Protiv odgovornih lica u ugostoteljskim lokalima zbog kršenja zakonskih odredbi i služenja alkohola maloljetnim osobama turistička inspekcija podnijeće prijave.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.