Uprava policije: Više lica bilo u društvu osoba koje su napale medicinske radnike u Nikšiću

Uprava policije: Više lica bilo u društvu osoba koje su napale medicinske radnike u Nikšiću

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviješteni su sinoć u 01:10 časova od strane medicinskih radnika Hitne medicinske pomoći Nikšić, da su u ambulanti prilikom pružanja pomoći jednom maloljetnom licu, fizički napadnuti od strane više lica, odnosno članova porodice lica kojem je ukazivana ljekarska pomoć", navode iz Uprave policije.

Na lice mjesta su, dodaju iz Uprave policije, izašli policijski službenici koji su spriječili dalji sukob.

"Preduzimajući radnje iz svoje nadležnosti, došli do sumnje da su medicinski radnici fizički napadnuti od strane M.J. (47) i N.J. (23) sa kojima je u društvu bilo više lica, te se utvrđuje da li je još neko od njih učestvovalo u ovom događaju u kojem su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede", navode iz Uprave policije. 

Sa svim je, dodaju iz Uprave policije, upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.