Abazović Spajiću:Vi nemate politički, već medicinski problem …”vi ste patološki lažov”

Abazović Spajiću:Vi nemate politički, već medicinski problem …”vi ste patološki lažov”

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pitao je premijera Milojka Spajića tokom premijerskog sata da li on stoji iza organizovanih napada na šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, kako to implicira ministar pravde Andrej Milović.

Abazović je podsjetio da je Spajića ranije pitao da li je on bio suvlasnik firme Das Kapital te u kakvoj je ulozi bio u toj firmi. Pitao ga je, takođe, da li je plaćen u Singapuru porez na dobit, kao i da li tamo ima nekretninu tamo i što je pričao sa Do Kvonom.

Abazović je kazao da odgovorno tvrdi da je Spajić imao najveći interes da napada Novovića i Šukovića.

Spajić je kazao da se tužiocu da bilo šta što ukazuje da je radio nelegalno.

“Mi ćemo podržati rad SPO i SDT-a”, naveo je Spajić, dodajući da se Abazović, kako je rekao, bavi “dječijim temama”. Aktuelni premijer, takođe, je rekao da je Abazović bio nesposoban premijer.

“Vi ste otišli sa najgorim DPS-om, ne sa ovom omladinom koja sjedi ovdje”, kazao je Spajić Abazoviću.

Abazović je kazao da Spajić nema, kako je rekao, politički već medicinski problem …”vi ste patološki lažov”.

Abazović je rekao da Spajić nije odgovorio ni na jedno pitanje koje mu je postavio.

Abazović je Spajiću reko da žele da rade auto-put bez tendera.

“Ako ste Spajiću navikli da manipulišete ljudima i da sve zamijenite ekonomskim populizmom iza kojeg se kriju zle namjere za Crnu Goru mi vam to nećemo dozvoliti”, rekao je Abazović i dodao da on navija za rekonstrukciju Vlade, ali je poručio:

“Zapamtite, nemojte da posle tražimo Milojka Spajića po Evropi i svijetu kada se ovdje dese neke stvari koje će se desiti”, kazao je Abazović.

Izvor:standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.