Marija Ćulafić članica Odbora direktora „Montefarma“, za članove OD ŽPCG predloženi Miladinović, Draganić, Konatar, Popović i Đurišić

Marija Ćulafić članica Odbora direktora „Montefarma“, za članove OD ŽPCG predloženi Miladinović, Draganić, Konatar, Popović i Đurišić

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici donijela rješenje kojim je Zorica Bulatović razriješena sa mjesta članice Odbora direktora Zdravstvene ustanove Apoteke Crne Gore „Montefarm“, a na tu poziciju imenovana Marija Ćulafić.

Pored toga, Skupštini akcionara je predloženo da za članove Odbora direktora „Željeznički prevoz Crne Gore“ AD Podgorica, izabere: Željka Miladinovića, prof. dr Tripka Draganića, Dejana Konatara, Pavla Popovića i dr Vladimira Đurišića.

Kako se ističe u saopštenju Vlade, Raško Vuletić je određen za punomoćnika - predstavnika državnog kapitala, na XVIII vanrednoj Skupštini akcionara „Željeznički prevoz Crne Gore“ AD Podgorica.

Osim toga, Gordana Despotović Đekić je postavljena za  generalnu direktoricu Direktorata za informisanje javnosti o EU i procesu pristupanja EU u Ministarstvu evropskih poslova, Miloš Marković za generalnog direktora Direktorata za evropsku teritorijalnu saradnju u Ministarstvu evropskih poslova, a Bojan Vujović za generalnog direktora Direktorata za koordinaciju finansijske podrške EU u Ministarstvu evropskih poslova.

- Vlada je donijela rješenje o postavljenju Toma Božovića za pomoćnika direktora Zavoda za metrologiju, donijela Rješenje o određivanju mr Spasoja Papića za vršioca dužnosti direktora Uprave za igre na sreću - navodi se u saopštenju Vlade. Dodaje se da je Suzana Kontić sada vršiteljka dužnosti generalne direktorice Direktorata za IPA fondove i druge međunarodne izvore finansiranja u Ministarstvu rada i socijalnog staranja,

Dejan Pižurica je, odlukom Vlade, razriješen kao član Skupštine „Kontrola letenja Srbije i Crne Gore“ d. o. o, a Marijana Petrić imenovana na tu poziciju.

Vkada je odredila Radmilu Lainović za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za stanovanje u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, a Sinišu Minića za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za sprovođenje državnih smjernica u oblasti arhitekture u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

- Vlada je donijela rješenje o određivanju Boška Todorovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za građevinarstvo u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine i određivanju Nikole Ražnatovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za legalizaciju bespravnih objekata u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine - dodaje se u saopštenju.

Donijeto je rješenje o postavljenju mr Ivone Savićević za generalnu direktoricu Direktorata za međunarodnu saradnju, evropske integracije i implentaciju EU fondova u Ministarstvu ekonomskog razvoja.

- Vlada je donijela rješenje o imenovanju mr Edina Kraje za savjetnika potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. generalne direktorice Direktorata za pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji i pravnu tekovinu EU u Ministarstvu evropskih poslova Jovane Dragović - zaključuje se u saopštenju Vlade.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.