DPS Tivat: Nenajavljena isključenja struje ukazuju na ozbiljne propuste

DPS Tivat: Nenajavljena isključenja struje ukazuju na ozbiljne propuste

Demokratska partija socijalista (DPS) Tivat izražava duboku zabrinutost i nezadovoljstvo zbog učestalih prekida u isporuci električne energije u naseljima Lepetane i Donja Lastva. Ova, kako kažu u toj partiji, ponovljena i nenajavljena isključenja struje ukazuju na ozbiljne propuste u upravljanju elektroenergetskim sistemom.

- Neprekidni ispadi struje ozbiljno narušavaju kvalitet života naših građana i izazivaju značajne probleme u domaćinstvima i privredi. Lokalno rukovodstvo nije uspjelo da preduzme adekvatne mjere kako bi se osigurala stabilna i pouzdana isporuka električne energije. Ovakvo stanje je neprihvatljivo i zahtijeva hitnu akciju - saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Tivat.

U toj partiji od lokalnog rukovodstva očekuju da preuzme punu odgovornost za trenutnu situaciju i hitno implementira mjere koje će spriječiti dalja isključenja. Potrebne su, smatraju, hitne reforme u upravljanju infrastrukturom i bolja koordinacija sa elektrodistribucijom kako bi se osiguralo da se ovakvi propusti više ne ponavljaju.

- Građani Tivta zaslužuju pouzdanu infrastrukturu i rukovodstvo koje će raditi u njihovom najboljem interesu - ističe se u saopštenju.

Poručuju da se DPS Tivat neće povući dok se ne osigura stabilnost i sigurnost u isporuci električne energije. Ta partija pozvala je lokalno rukovodstvo da se odmah uhvati u koštac sa ovim problemom i preduzme sve potrebne korake kako bi se situacija trajno riješila.

- Umjesto da Tivat, grad koji je tokom vladavine DPS-a postao svjetska destinacija, nastavi svoj napredak, za nepune četiri godine vratio se u doba restrikcija. Sve ovo podsjeća na devedesete godine prošlog vijeka, što je potpuno neprihvatljivo za naše građane - zaključeno je u saopštenju.

Izvor:Pobjeda

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.