Morska voda na Slovenskoj plaži i Solilima bezbjedna za kupanje

Morska voda na Slovenskoj plaži i Solilima bezbjedna za kupanje

Zadovoljavajuć kvalitet vode na dvije lokacije

I vode na lokacijama “Slovenska plaža 03” u opštini Budva i ”Solila 01” u opštini Tivat.

Posljednji rezultati analize pokazali su da je morska voda na ovim lokacijama zadovoljavajućeg kvaliteta, tačnije, utvrđeno je da je sanitarno ispravna i bezbjedna za kupanje i rekreaciju.

- Sproveden izvještaj potvđuje da građani i turisti mogu bezbrižno uživati u morskim aktivnostima na ovim plažama - saopšteno je iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

Iz Morskog dobra su poručili da će u saradnji sa Institutom za biologiju nastaviti sa redovnim praćenjem i analizom kvaliteta morske vode, kako bi se očuvalo zdravlje naših kupača.

Izvor:Pobjeda

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.