Lisičić: Dok ministar najavljuje poskupljenje, u Tivtu svakodnevica da pojedini djelovi grada nemaju napajanje

Lisičić: Dok ministar najavljuje poskupljenje, u Tivtu svakodnevica da pojedini djelovi grada nemaju napajanje

I dok nam ministar najavljuje poskupljenje, u Tivtu je postala svakodnevica da pojedini djelovi grada nemaju napajanje, naveo je odbornik SDP u SO Tivat Ćazim Lisičić.

“Danas su na redu Lepetane i Donja Lastva. Restrikcije u sred sezone na 40 stepeni u gradu koji bilježi porast gostiju po poslednjim rezultatima Turističke organizacije u Tivtu. Alal vjera”, naveo je Lisičić.

Prema njegovim riječima, menadžment Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), kojeg čine kadrovi Demokrata i Demokratskog fronta, nizom loših poslovnih odluka kao i enormnim partijskim zapošljavanjem doveli su elektroenergetsku kompaniju na ivicu ambisa.

“Elektroenergetski sistem je inkubator za zapošljavanje i udomljavanje stranačkih uhljeba, a sve to danas plaćaju građani. Stoga pozivamo ministarstvo da stane na kraj nedoraslim upravljanjem u energetskom sektoru i dozvoli građanima Tivta da zarade od sezone, tako što će im obezbijediti uredno snadbijevanje električnom energijom, kako bi bili u mogućnosti da krajem godine plaćaju najavljeno poskupljenje iste”, zaključuje Lisičić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.