Na Dan državnosti Mojkovac

Na Dan državnosti Mojkovac "oslobođen" crnogorskih obilježja, Delić položio vijenac sa trobojkom

Crna Gora slavi Dan državnosti 13. jul. Ako, međutim, prođete kroz Mojkovac nećete vidjeti ni jednu crnogorsku zastavu.

To se vidi na snimku koji su su nam poslali čitaoci. 

Na čelu Opštine Mojkovac je Vesko Delić, koji dolazi iz Nove srpske demokratije. 

Na Fejsbuk nalogu Opštine Mojkovac prije nekoliko sati je objavljeno da je Delegacija Opštine uputila čestitku građanima povodom Dana državnosti Crne Gore.

U objavi piše: 

"Danas smo se okupili da odamo počast herojima 13. Julskog ustanka, hrabrim ljudima koji su svojim životima i djelima ispisali slavne stranice naše istorije i borili se za slobodu.

Njihova hrabrost, odlučnost i ljubav prema domovini ostaju nam vječita inspiracija. Danas, dok polažemo ovaj venac, prisjećamo se njihove žrtve i obnovljamo našu posvećenost vrijednostima za koje su se borili.

Neka njihova djela budu svetionik za sve buduće generacije. Neka nas podsećaju da je sloboda nešto što se stalno mora čuvati i braniti, i da su zajedništvo i solidarnost temelj svakog napretka. Slava herojima 13. Julskog ustanka".

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.