Na Skadarskom jezeru zaplijenjeno 350 kilograma rezanog duvana, uhapšene tri osobe

Na Skadarskom jezeru zaplijenjeno 350 kilograma rezanog duvana, uhapšene tri osobe

Nakon višednevnih operativnih i nadzornih radnji na obali Skadarskog jezera, u mjestu Žbelj - opština Tuzi, službenici Regionalnog centra granične policije "Centar" - Stanice granične policije I - Podgorica su uočili tri osobe koje su sa plovila prebacivali u putničko motorno vozilo određenu robu upakovanu u veća pvc pakovanja.

Kako su saopštili iz UP, kontrolisana su lica S.Š. (40), I.P. (37) i M.K. (34), a pored njih su zatečena, u plovilu i u vozilu, 23 pakovanja rezanog duvana ukupne težine oko 350 kilograma.

Po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu koji je upoznat sa događajem S.Š., I.P. i M.K. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Kako ističu, od njih su privremeno oduzeti putničko motorno vozilo i plovilo.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.