Zirojević Mandiću: Imajte na umu da helikopter na Lovćen ne slijeće

Zirojević Mandiću: Imajte na umu da helikopter na Lovćen ne slijeće

Građansku Crnu Goru bi, da može, najradije odozgo oburdao u more, poručio je Zirojević komentarišući inicijativu Mandića o obnavljanju kapele na Lovćenu.

“Dok iz Mojkovca stižu informacije da Mandić zida sopstvenu zadužbinu, sa Cetinja danas, simbolično, dvanaestojulski, inicira nove građevinske radove. Građansku Crnu Goru bi, da može, najradije odozgo oburdao u more”, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

Prijestono Cetinje i većinska Crna Gora neće, tvrdi Zirojević, dozvoliti sprovođenje ovog nauma.

“Jedini proizvod ovakve retorike i ove ideje može biti narušavanje mira i građanskog sklada u ovoj državi, na štetu svih građana. A kada govorite na ovu temu, imajte na umu da helikopter na Lovćen ne slijeće”, zaključio je Zirojević u objavi na mreži X.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.