Sunčano uz visoke i noćne i dnevne temperature, do 40 stepeni

Sunčano uz visoke i noćne i dnevne temperature, do 40 stepeni

Na sjeveru Crne Gore danas sunčano. Samo na planinama popodne može biti slabog pljuska. Vjetar slab. Temperatura do 36 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore sjutra sunčano. Samo na planinama popodne može biti slabog pljuska. Vjetar slab. Temperatura do 36 stepeni. Na jugu sunčano. Vjetar slab i promjenljiv, uz obalu sjeverozapadni. Temperatura do 40 stepeni, na primorju koji stepen niža.

More malo talasasto. Maestral slab do umjeren. Temperatura mora 26 stepeni. UV indeks vrlo visok, oko 9,5 UV-jedinica.

CRNA GORA tri dana - sjever

Narednih dana na sjeveru pretežno sunčano. Popodne, samo u planinskim oblastima biće uslova za popodnevni, prolazni pljusak, u nedjelju i u drugim predjelima. Vjetar slab, promjenljiv. Temperatura do 37 stepeni.

CRNA GORA tri dana - jug

Na jugu sunčano uz slab vjetar, a samo u nedjelju na krajnjem jugoistoku umjeren sjeverozapadni. Veoma vruće. Temperature će u Podgoričko-skadarskoj kotlini preći 40 stepeni, a ponegdje na primorju približiti se ovim vrijednostima. I noćne će biti veoma tople, nerijetko iznad 25 stepeni.

EVROPA

Sjutra nestabilno, naročito popodne, u oblasti Alpa i okolnim zemljama. Najviše kiše biće uveče u Češkoj i na jugu Poljske. Krajem dana jača kiša i na krajnjem zapadu Rusije, uz obale Finskog zaliva. U ostalom, većem dijelu kontinenta sunčano i veoma vruće. I dalje najprijatnije na krajnjem zapadu Evrope, oko 20 stepeni tokom dana, najtoplije širom Balkanskog poluostrva, Panonske nizije i juga Italije, preko 40.

BALKAN

Na Balkanu sunčano i veoma vruće. Samo na planinama popodne može biti slabog pljuska. Temperature izraženo visoke, u većini mjesta između 35 i 42 stepena.

Izvor:RTCG

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.