Đukić isključen iz NSD, nije podržao rotaciju na funkciji predsjednika opštine Berane

Đukić isključen iz NSD, nije podržao rotaciju na funkciji predsjednika opštine Berane

Predsjedništvo Opštinskog odbora Nove srpske demokratije (NSD) Berane uputilo je danas lideru partije Andriji Mandiću inicijativu za isključenje iz stranke Milorada Đukića, odbornika u SO Berane.

Na zahtjev Mandića, kako je navedeno u saopštenju partije, predsjednik Izvršnog odbora Jovan Jole Vučurović sazvao je elektronsku sjednicu tog stranačkog organa na kojoj je jednoglasno konstatovano da se Milorad Đukić isključuje iz Nove srpske demokratije.

Ova odluka je, kako su kazali iz partije, donešena kao krajnje rješenje.

“A nakon brojnih napora predsjedništva OO NSD Berane i svih odbornika NSD u tom gradu da odbornik Đukić podrži dogovorenu rotaciju funkcija predsjednika Opštine i predsjednika SO Berane. Na ovaj način, naša stranka konstatuje da Đukić od momenta početka opstrukcije dogovora u Beranama ne predstavlja našu stranku, koja je od građana i svih naših koalicionih partnera prepoznata kao odgovorna organizacija koja se drži date riječi”, poručuju iz NSD.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.