DPS Nikšić: Zbog pokušaja skrnavljenja državnih praznika, nikšićka vlast zaslužuje žaljenje i prezir

DPS Nikšić: Zbog pokušaja skrnavljenja državnih praznika, nikšićka vlast zaslužuje žaljenje i prezir

Aktuelna lokalna uprava u Nikšiću ni 13. jul, kao nijedan državni praznik, nije mogla da čestita građankama i građanima bez svojih poigravanja i manipulacija sa državnim simbolima, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

-Ovoga puta im je ilustracija poslužila kao pokriće za loše i zle namjere. Kad već toliko očajnički pokušavate da budete Crnogorci ili Srbi po uzoru na kralja Nikolu, morate prvo osuditi Podgoričku skupštinu, pa se onda predstavljati kao "nasljednici" dinastije Petrović-Njegoš. Prihvatite sve što su predstavnici dinastije Petrović učinili za crnogorsku kulturu, nauku, prosvjetu, autokefalnu crkvu itd - navodi se u saopštenju DPS Nikšić.

-Gospodo 13. jul je Dan ustanka crnogorskog naroda protiv okupatora i domaćih izdajnika, protiv četništva čiju ideologiju vi slijedite. Džaba vam svi bilbordi ovoga svijeta, džaba vam sve ilustracija, džaba vam pokušaj unižavanja i 13. jula i 21. maja, jer Crna Gora je zemlja antifašizma, nezavisna i suverena, zahvaljujući generacijama naših predaka, koji nas čine ponosnim i kojih se sjećamo sa pijetetom, i osjećajem rodoljublja, koji vi nikada ne možete imati, jer je vama matica i domovina druga država. No, srećom po Nikšić i Crnu Goru vaš politički kraj se bliži. Bliži se dan kada će opet pobijediti antifašističke ideje, kada će vam građani dati pravi odgovor i za srednji prst i za prijetnje, a najviše za nesposobnost i nerad, kojem svjedočimo svakog dana - poručuju iz DPS.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.