DPS Kotor: Vladimir Jokić da objasni građanima pompezne najave, obećanja i gotovo 190 neistina

DPS Kotor: Vladimir Jokić da objasni građanima pompezne najave, obećanja i gotovo 190 neistina

U Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) iz Kotora pozvali su predsjednika te opštine Vladimira Jokića da objasni građanima „pompezne najave, obećanja i gotovo 190 neistina“.

- Ne kažemo da baš ništa nijeste uradili, ne možemo i mi to da krijemo od naših sugrađana. Jeste. Poboljšali su se imovinski kartoni, a vi najbolje znate čiji. Za vas je mnogo i 190 glasova, a ne 190 projekata. Toliko posla nijeste uspjeli završiti od 2016, a ne za jednu godinu. Od Meriota ništa. Mövenpick biće, ali još jedno ništa. Izletište na Vrmcu i proširenje ulice Iva Brkanovića slučajno pomenuto, a namjerno zaboravljeno. Novih parking mjesta ni na vidiku. Kanalizaciona mreža Prčanj-Stoliv, Risan-Perast, čekamo početak radova već 4 godine? Što ćemo sa sanacijom bedema i fontanom kod Dojmija? Od najavljenih 190 projekata za 2023. (kako je predsjednik Opštine najavio u intervjuu za Lokalni javni servis 30. 12. 2022.) u našem gradu nije se realizovalo skoro ništa, ni na polovini 2024. godine - naveli su u kotorskom DPS-u.

Ističu da je Jokić od „kabineta napravio rođendaonicu, a od grada ilegalnu deponiju“.

- Uostalom, malo ste uradili kad je sve stalo u jednom saopštenju. Zanima nas hoćete li još jedanput, onako odvažno, svu krivicu preuzeti na sebe, kako ste to uradili nebrojeno puta do sada, bezuspješno štiteći loš rad ,,reformisanih“ opštinskih službi i njihovih rukovodioca - istakli su u saopštenju.

Kažu da političku korupciju i ucjene neće ni da pominju.

- Što se tiče organizovanja muzičkih hepeninga, skidamo kapu - napredovali ste od baletskih predstava sa tri gledaoca. Leba i igara, jer to je ono što po vašem mišljenju ovom narodu treba, a za projekte ako i kad bude. Ono što ste u intervjuu za Lokalni javni servis kazali na početku je zapravo jedina istina, samo što se odnosi na ovu, a ne na prošlu godinu: ,,Mislim da će ovu godinu najbolje označiti njen kraj, bar kad je u pitanju reforma lokalne samouprave.” I kako bi vi rekli: “Časti mi”, izbori su sve bliži - zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.