Likvidiran sa tri metka  :  Almir M. brutalno ubijen u Tomaševu kraj Bijelog Polja

Likvidiran sa tri metka : Almir M. brutalno ubijen u Tomaševu kraj Bijelog Polja

Rođaci Almira.M. su juče za portal Kodex izjavili da su se čuli sa njim samo sat vremena prije tog događaja i da je bio dobro raspoložen i nasmijan, i da je između ostalog naručio da kupe za njega jedno auto u Njemačkoj.

Te kažu,da glasine o samoubistvu koje su se juče plasirane u javnost  plasiraju saučesnici ovog ubistva sa namjerom da prikriju ovaj zločin
Juče  poslije podne na putu od Tomaševa u pravcu Bijelog Polja brutalno likvidiran Pljevljak Almir M.

alm

Žrtva likvidacije Almir M.

Kako nezvanično saznajemo pogođen je  sa tri metka , u vrat, stomak i nogu, nakon cega je nastupila smrt.

Uskoro opširnije...

 




 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.