Nimanbegu: Prekida se izdaja i žudnja za vlašću i položajima; Aktivisti URA-e sinoć udaljeni iz sale nakon bacanja suzavca i biber spreja

Nimanbegu: Prekida se izdaja i žudnja za vlašću i položajima; Aktivisti URA-e sinoć udaljeni iz sale nakon bacanja suzavca i biber spreja

Novoizabrani predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu poručio je da će se truditi da radi pošteno, posvećeno i predstavljajući svakog građanina.

"Garantujem da će ovo biti zajednički mandat. Mandat koji će cijenti svakog partnera, člana ove koalicije. Vremenski mandat ove dužnosti nije potpun ali je stabilan. To je stabilan i transparentan mandat. Ovo partnerstvo biće nam dovoljno da uspješno radimo. Jedina stvar koja se danas prekida je izdaja, zavist, ljubomora, zloba, žudnja za vlašću i položajima. Ovi principi i osobine zasluživali su da budu u opoziciji. Mi se ne plašimo nijedne opozicije ali ove osobine su opozicija Ulcinju i njegovom razvoju. Ruku saradnje pružićemo svima. Cijela naša posvećenost tokom ovog mandata biće za razvoj i prosperitet opštine Ulcinj", poručio je Nimanbegu.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.