Napadnuti mladi vaterpolisti podgoričke Budućnosti, teže povrijeđen reprezentativac
Ilustracija

Napadnuti mladi vaterpolisti podgoričke Budućnosti, teže povrijeđen reprezentativac

Plivački vaterpolo klub Budućnost iz Podgorice saopštio je da su nepoznate osobe napale grupu njihovih članova u mlađim kategorijama i da je jedan od igrača zadobio teže povrede.

"Na glavama su imali fantomke, u rukama mačete i bejzbol palice", kazali su iz kluba.

Napad se dogodio 28. maja u blizini gradskih bazena u Podgorici, nakon što je grupa vaterpolista završila trening.

Preciziraju da je ozbiljne povrede zadobio perspektivni mladi sportista i vaterpolo reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore.

"Osvojio je srebrnu medlju na Evropskom prvenstvu prošle godine u Podgorici, stipendista je Ministarstva sporta. Izuzetno je miran, vaspitan, odan, radan, dobar drug i odličan đak", kažu iz podgoričkog kluba.

Slučaj je prijavljen policiji ali oni se do sada nisu oglasili.

"Nadamo se da će se počinioci razotkriti i kazniti po zakonu".

Inače, u Crnoj Gori je posljednjih mjeseci zabilježeno više incidenata na fudbalskim terenima i van njih, među kojima su izlivi šovinizma.

Osim policijskih i tužilačkih saopštenja da će identifikovati počinioce do sada nema krivično procesuiranih.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.