Haris Džinović nakon drame s Melinom tvrdi: Nisam bolovao niti sam imao šta da prebolim

KAŽE DA GA NIJE POGODILO

Haris Džinović nakon drame s Melinom tvrdi: Nisam bolovao niti sam imao šta da prebolim

Haris Džinović nakon burnog razvoda od Meline i iznošenja prljavog veša u novom intervjuu tvrdi da nije imao šta preboljeti.

"Sve je to normalno što se dešava u mom životu! Cijeli Hollywood se razveo 100 puta pa i Beograd isto pa on postoji još uvijek. I Brad Pitt i Angelina su se razveli i šta sad? Neću uopće više da razgovaram na tu temu! Nisam bolovao niti sam imao šta da prebolim", naveo je.

Osvrnuo se na tvrdnje izvor da je dva mjeseca nakon razvoda od Meline uplovio u ljubavnu vezu s 15 godina mlađom ženom.

"Što se tiče nove ljubavi, još je nemam. Da je imam, ona bi bila ovdje sa mnom", kazao je.

Kao što je poznato, Džinović se u proteklih nekoliko mjeseci gotovo neprestano oglašavao povodom razvoda. Iako tvrdi da nije povrijeđen, mnogi smatraju da svojim postupcima dokazuje upravo suprotno.

S druge strane, Melina se dosad nijednom nije oglasila. Kako navode srbijanski mediji, ona je svoju sreću pronašla s biznismenom i ne planira se osvrtati na prošlost.

Izvor:Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.