Za dva vozača ukupno 45 dana zatvora: Osuđeni vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci
Ilustracija

Za dva vozača ukupno 45 dana zatvora: Osuđeni vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci

Dežurni sudija Alija Musličić pred sudom za prekršaje u Budvi – odjeljenjem u Baru okrivljenom E.M. (39) iz Ulcinja izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, dok je u odvojenom postupku zbog istovrsnog prekršaja okrivljeni M.M. (20) iz Nikšica, kažnjen sa 15 dana zatvora.
“Dežurni sudija Musličić odredio je da im se osim kazni izreknu i zaštitne mjere i to: zabrana upravljanja vozilima u trajanju od po 6 mjeseci i po 3 kaznena boda”, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.