Portal Analitika

"Miloše, jesi li mi se to prepao": Knežević odgovorio Nikoliću

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević odgovorio je na današnju izjavu portparola Demokratske partije socijalista Miloša Nikolića, koji mu je poručio da "trepne dva puta ako je otet".

Nikolić je kazao kako je zabrinut za Kneževića nakon što se šef parlamenta Andrija Mandić prilikom skupa u Budimpešti fotografisao sa kosovskim kolegom Glaukom Konjufcom.

"Miloše, jesi li mi se to prepao da su me oteli 'kavčani' i Veljko Belivuk da prave Karađorđevu od mene? Ako stigneš, pitaj Mila Đukanovića da li bi poništio odluku o priznanju Kosova u zamjenu za premijersku funkciju", upitao je Knežević Nikolića.

Izvor Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.