URA: Spajić danas donosi odluku o najvećem poskupljenju struje u posljednjoj deceniji
Građanski pokret URA

URA: Spajić danas donosi odluku o najvećem poskupljenju struje u posljednjoj deceniji

Milojko Spajić u kampanji za parlamentarne izbore je obećao građanima povećanje plata i penzija istovremeno najavljujući i bankrot Crne Gore. Odmah nakon formiranja Vlade krenuo je u sprovođenje onoga što nije obećao građanima, a što će ispuniti već danas, a to je najveće povećanje cijene struje u posljednjoj deceniji, što predstavlja klasičnu prevaru građana, saopšteno je danas iz Građanskog pokreta URA.

Dodaju da najavu povećanja cijene struje ministar energetike i rudarstva Saša Mujović pokušao je da opravda, u stilu Mila Đukanovića, sa porukom građanima, da struja nije luksuz.

Iz URE poručuju da će povećanje cijene električne energije implicirati i rast ostalih roba i usluga, a samim tim i još veći teret na budžet građana.

"Vlada Dritana Abazovića nije uvećala cijenu električne energije niti za jedan jedini cent uprkos ekonomskoj krizi izazvanom koronom i ratom i rastom cijena električne energije svuda u svijetu, a u potpuno finansijski stabilnoj situaciji gdje će Crna Gora završiti 2023. godinu sa suficitom Spajićeva Vlada povećava cijenu električne energije", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.