Milatović: Dobrosusjedski odnosi sa Albanijom temelj za dalji društveni i ekonomski napredak
Jakov Milatović

Milatović: Dobrosusjedski odnosi sa Albanijom temelj za dalji društveni i ekonomski napredak

Predsjednik Crne Gore je albanskom kolegi i premijeru Ediju Rami i svim građanima Albanije uputio čestitku povodom državnog praznika te zemlje - Dana albanske zastave.

Milatović je na društvenoj mreži X naveo da su dobrosusjedski odnosi uz poštovanje i saradnju, koju imaju dvije zemlje, temelj za dalji društveni i ekonomski napredak.

”Svi zajedno moramo raditi na dodatnom jačanju naših međudržavnih odnosa, na obostranu korist naših naroda, koji to od nas očekuju. Prijateljstvo između naših naroda neka bude trajno i snažno”, poručio je Milatović.

 

Izvor: Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.