Svift prestigla Rijanu, sada je najbogatija pjevačica na svijetu

Svift prestigla Rijanu, sada je najbogatija pjevačica na svijetu

Pop superzvijezda Tejlor Svift nadmašila je Rijanu i postala druga najbogatija na svijetu u oblasti muzike, poslije Džej Zija

Brojke su neumoljive i sada je zvanično – Tejlor je najbogatija sa procijenjenom neto vrijednošću od 1,6 milijardi dolara.

Ispred nje je u svjetskim okvirima samo Džej Zi, koji ima neto vrijednost od 2,5 milijardi dolara.

Forbs je potvrdio vijest ažuriranjem njenog finansijskog statusa nakon istorijskog uspjeha turneje “Eras”, i procjenjuje da 600 miliona dolara bogatstva potiče od prihoda od turneje i tantijema, a još 600 miliona dolara od vrijednosti njenog muzičkog kataloga i 125 miliona dolara od nekretnina.

Tejlor je prošle godine zaradila 100 miliona dolara samo od honorara za striming na Spotifaju, velikim dijelom zahvaljujući njenom albumu “Midnights” iz 2022. i ponovo snimljenoj verziji “1989” iz 2023.

Prvi put status milijarderke dobila je u oktobru 2023.

Samo je nebo granica, a od svih brojki se čovjeku zavrti u glavi.

iZVOR:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.