Brena se oglasila o tragediji u Bosni i Hercegovini bolnim citatom, apelovala za pomoć ugroženima
Lepa Brena/ - PRINTSKRIN/TV

Brena se oglasila o tragediji u Bosni i Hercegovini bolnim citatom, apelovala za pomoć ugroženima

Čitav region potresen je danima zbog elementarnih nepogoda koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu. Na ovu temu oglasila se i Lepa Brena, koja je rodom iz BiH. Ona je svojom objavom na Instagramu privukla dosta pažnje.

Naime, Brena se oglasila čuvenim citatom.

- Nije mi, sine, žao zemljišta, niti kuće... Žao mi, sine, što nemam više vremena da gradim nešta novo, a gdje proživjeti ovo što mi je ostalo... - piše u citatu koji je objavila i apelovala za pomoć Bosni.

Inače, Brena je rođena u Tuzli. Odrasla je u Brčkom, a otac Abid i majka Ifeta su joj omogućili skromno i bezbrižno detinjstvo.

Veoma je vezana za svoj rodni kraj, i često ga posjećuje.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.