Sin kraljice Kamile odgovorio na glasine da mu majka puno pije i puši

Sin kraljice Kamile odgovorio na glasine da mu majka puno pije i puši

Sin kraljice Kamile Tom Parker Bouls, koji se bavi gastronomijom, objavio je novu knjigu pod nazivom Kuvanje i kruna: Kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Čarlsa III. U razgovoru s The Timesom govorio je o glasinama da je kraljica Kamila strastvena pušačica i ljubiteljka alkohola.

Tom je sve te tvrdnje negirao.

“Znate li da ona ima tu reputaciju da pije džin i puši?” upitao je novinara. “Nikad nije popila čašu džina u životu i ne puši, Nikad je nisam vidio da je imalo pripita”, objasnio je.

Dodao je da možda povremeno popije nešto, ali ne redovito. Kad je novinar upitao kako je Kamila reagovala na to da piše knjigu o povezanosti kraljevske porodice i hrane, Parker Bouls je rekao: “Moja majka je prvo pročitala sve prije objavljivanja, a zatim i Palata.”

Govorio je o omiljenoj hrani svoje majke i njihovom odnosu: “Smatram, kao sin, da je ona osoba s kojom volim večerati. Takođe, uživam u šetnjama po Škotskoj s njom. Uvijek dolazi do nesuglasica i različitih mišljenja, ali bilo bi čudno kad bismo se slagali u svemu. Bilo bi neugodno… Ponekad bih joj sigurno išao na živce.”

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.