Mugoša: Kolege, preuzmite odgovornost i glasajte, što je “muka” sad

Mugoša: Kolege, preuzmite odgovornost i glasajte, što je “muka” sad

Da je neko iz bivše vlasti predmet zahtjeva Tužilaštva poslanici aktuelne vlasti bi se veoma brzo upoznali sa optužnim aktom i skinuli imunitet a ovako treba vremena, jer inače nisu upoznati sa djelovanjem Marka Kovačevića, kazao je nosilac liste Evropskog saveza Boris Mugoša.

“Kolege, preuzmite odgovornost i glasajte. Kako god, samo glasajte. Što je “muka” sad?”, pita Mugoša na mreži X.

Administrativni odbor odlučivaće o prijedlogu za ukidanje poslaničkog imuniteta Marku Kovačeviću kad se steknu uslovi, odnosno kada poslanici vide optužni prijedlog, kazala je za Pobjedu predsjednica Administrativnog odbora Jelena Nedović.

“Kad se steknu uslovi, o tome ćemo odlučivati. Stvar je administrativne prirode. Tužilaštvo je dostavilo zahtjev bez spisa predmeta, a svim poslanicima je neophodno da vide optužni prijedlog”, kazala je Nedović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.