Istorija u NBA: Lebron i Broni prvi otac i sin na terenu u istom dresu
FOTO: LOS ANGELES LAKERS/ GETTY IMAGES

Istorija u NBA: Lebron i Broni prvi otac i sin na terenu u istom dresu

Istorija je ispisana - Lebron Džejms i njegov sin Broni odigrali su prvi meč zajedno za LA Lejkerse u predsezonskom porazu od Feniksa (118:111).

Oni su tako postali prvi otac i sin koji su zajedno igrali u bilo kojoj NBA utakmici, i to na Bronijev 20. rođendan, prenose mediji.

Džejms senior je meč završio sa 19 poena, pet skokova i četiri asistencije za 16 minuta, dok je Broni na teren kročio u drugoj četvrtini. Imao je samo dva skoka za 13 minuta, bez poena.

Lebron se sprema da započne svoju 22. NBA sezonu. U decembru će napuniti 40 godina, a tokom prošle sezone je prosječno biježio 25,7 poena, 8,3 asistencije i 7,3 skoka u 71 utakmici, pišu mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.