Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda maloljetniku u Budvi
Ilustracija

Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda maloljetniku u Budvi

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva prijavljeno je u noći između petka i subote da su se dva lica fizički sukobila u Ulici mainski put.

"Policijski službenici koji su izašli na lice mjesta zatekli su V.V. (38) sa vidnim povredama, kao i jednu, tada neidentifikovanu osobu koja je bila u besvjesnom stanju. Ovo lice je preuzela Hitna medicinska pomoć Budva i transportovala na ukazivanje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu u Kotoru", saopšteno je iz UP-a.

Preduzimanjem mjera i radnji, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su utvrdili identitet drugog povrijeđenog lica, za koje je utvrđeno da je maloljetno, a koje je sa još jednim nepoznatim licem učestvovalo u pomenutom događaju, te su dalje došli do sumnje da je V.V. iz Danilovgrada nanio povrede pomenutom maloljetniku.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu V.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.