Duško Kneževć otvorio Pandorinu kutiju, to što ima kod nas nema ni u Africi

Duško Kneževć otvorio Pandorinu kutiju, to što ima kod nas nema ni u Africi

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević je otvorio Pandorinu kutiju u Crnoj Gori, kazao je bivši premijer i predsjednik GP URA Dritan Abazović.

"Sjećate li se tadašnje reakcije SDT-a? Slavoljub Stijepović je tad dao izjavu i nastavio da bude sekretar predsjednika države", prokomentarisao je aferu Koverta Abazović u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji.

Podsjetio je da je DPS tada dobio kaznu od 20.000 eura od Agencije za sprečavanje korupcije.

"Nelegalno finansirati neku partiju, i dobiti takvu kaznu…Šta ima u Crnoj Gori, to nema ni u jednoj afričkoh zemlji", rekao je Abazović.

Poručio je da se svi donosioci odluka moraju boriti za reformu sudstva.

"Problem je što to niko ne pominje. Sudstvo je najgora grana vlasti u Crnoj Gori. Ništa se nije intervenisalo i ostalo je netaknuto. Sve ide ka tome da se Vesna Medenica i ostali nikad ne osude, svi su na slobodi i niko nije u zatvoru, osim Katnića, Lazovića i Miloša Medenice. Zaboravlja se afera Stanovi, Branislav Gvozdenović. Mora se desiti reforma sudstva, ili vetingom ili promjenom zakona" ukazao je Abazović.

On tvrdi da će se vrlo brzo doći u situaciju da niko neće biti sudija.

"Veliki broj sudija ide u penziju, a mladi kadar nema motivaciju da bude sudija, već idu u advokaturu", zaključio je Abazović.

IZVOR:Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.